BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da fabrika yangını söndürüldü----

Ankara'da fabrika yangını söndürüldü

Ankara'da fabrika yangını söndürüldü
31 Ağustos 2024 - 17:59 www.finansgundem.com

Ankara'nın Mamak ilçesinde kereste ve polyester fabrikasında yangın çıktı. Alevler, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesi ile söndürüldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Ortaköy Mahallesi Mermerciler Sitesi'nde yer alan kereste ve polyester ürünlerinin işlendiği fabrikada, saat 15.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm fabrikayı sardı.

İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye Kayaş, Şentepe, Kurtuluş ve Dikmen'deki itfaiye istasyonlarından köpük kuleleri, tanker ve arazözler gönderildi. Polis ekipleri, olay yerini emniyet şeridi ile kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Bölge esnafı, alevlerin kendi iş yerlerine sıçrama riskine karşı yanıcı maddeleri yangın yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. 

3 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Ankara'nın Mamak ilçesinde kereste ve polyester imalatı yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Ekipler, iş yerinde soğutma çalışması gerçekleştirdi. Can kaybı veya yaralanmanın olmadığı öğrenilirken, fabrikada hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kahramanmaraş'ta orman yangınıKahramanmaraş'ta orman yangını

33 katlı binada yangın paniği33 katlı binada yangın paniği

Antalya'da orman yangınıAntalya'da orman yangını

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)