BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne Serkan Uğraş Kaygalak Atandı----

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne Serkan Uğraş Kaygalak Atandı

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne Serkan Uğraş Kaygalak Atandı
30 Eylül 2024 - 23:04 www.finansgundem.com

Anadolu Hayat Emeklilik’te Genel Müdürlük görevine Serkan Uğraş Kaygalak'ın getirildiği açıklandı

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektöründe faaliyet gösteren Anadolu Hayat Emeklilik’in Genel Müdürlük görevine Serkan Uğraş Kaygalak atandı.

Ocak 2022’den bu yana e-ticaret pazaryeri Pazarama’nın sahibi Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’de kurucu Genel Müdür olarak görev yapan Kaygalak, gerekli yasal izinlerin alınmasının ardından yeni görevine başlayacak.

1975 yılında Bingöl’de doğan Serkan Uğraş Kaygalak, 1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma hayatına aynı yıl Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak başlayan Kaygalak, şirket içerisinde çeşitli görevlerde faaliyet gösterdi. 2006 yılında Hazine Bölümü Müdür Yardımcılığı'na, 2008 yılında Tarsus Şube Müdürlüğü’ne, 2010 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı Bilgi Sistemleri Denetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na, 2013 yılında ise Kartlı Ödeme Sistemleri Bölüm Müdürlüğü’ne atandı. 

2018 yılında Harvard Business School’da Advanced Management Programı’nı tamamlayan Serkan Uğraş Kaygalak; 29 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye İş Bankası Sermaye Piyasaları Bölümü, Özel Bankacılık Pazarlama ve Satış Bölümü, Ödeme Sistemleri Ürün, Ödeme Sistemleri Ekosistem ile Bireysel Kredi ve Kart Operasyonları Bölümlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi. Aynı dönemde İş Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürdü. 

Ocak 2022 itibarıyla e-ticaret pazaryeri Pazarama’nın sahibi Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye kurucu Genel Müdür olarak atanan Serkan Uğraş Kaygalak, bu görevinin yanı sıra Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de yürütmekteydi.

2022 yılından bu yana sürdürdüğü Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrılan Murat Atalay, Genel Müdürlük görevini Serkan Uğraş Kaygalak’a devredecek.

 Anadolu Hayat Emeklilik’te üst düzey atama Anadolu Hayat Emeklilik’te üst düzey atama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)