BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’ın yenilikçi proje çağrısı PoChallenge başlıyor----

Akbank’ın yenilikçi proje çağrısı PoChallenge başlıyor

Akbank’ın yenilikçi proje çağrısı PoChallenge başlıyor
04 Ekim 2024 - 14:21 www.finansgundem.com

Akbank’ın inovasyon merkezi Akbank LAB, Akbank PoChallenge ile yerel ve global şirketleri Akbank ile proje yapmaya davet ediyor.

Akbank’ın yenilikçi fikir ve çalışmalarını koordine eden inovasyon merkezi Akbank LAB, yeni nesil bir yaklaşımla bir sonraki iş ortaklarını arıyor. Banka düzenlediği PoChallenge programı ile tüm dünyada fintek, startup ve teknoloji şirketlerini birlikte proje geliştirmeye, böylece yeni nesil ürün ve hizmetleri birlikte hayata geçirmeye davet ediyor. 1-31 Ekim tarihlerinde başvurulara açık olacak süreçte Akbank, geniş bir yelpazede proje önerilerini değerlendirecek.

Akbank LAB, gerçekleştirdiği iş birlikleri ile bugüne kadar yüzlerce fikir içinden 50’ye yakın kavram kanıtlama çalışması (PoC) gerçekleştirdi, bu çalışmaların yarıya yakını ise başarılı olarak hayata geçirildi.

Akbank’ın teknoloji ve inovasyon alanında “iş birliği için akla gelen ilk banka” olmasını sağlamak üzere çalışan Akbank LAB, bu kez Akbank PoChallenge kapsamında çok daha geniş çaplı bir çağrı ile yeni fikir ve projeleri gündemine alacak. Bu doğrultuda Banka, ürün veya hizmetlerinin Akbank müşterileri veya çalışanları için değer yaratacağına inanan fintek, startup veya teknoloji şirketlerini proje önerilerini paylaşmaya davet ediyor. 

Akbank PoChallenge kapsamında, belirli odak alanlarında çözüm önerileri iletilebilecek. Programda Akbank LAB’in ReFi Türkiye inisiyatifi kapsamında, Microsoft AI for Good Lab ile birlikte değerlendirilecek İyilik için Yapay Zeka odaklı çözümler de bu odak alanları arasında yer alıyor. 

Finalistler Demo Day’de açıklanacak

Başvuru ve değerlendirme süreçlerinin ardından program fiziksel bir buluşma ile desteklenecek. Kısa listeye kalan firmalar, 26 Kasım günü, Sabancı Center İstanbul’da gerçekleştirilecek Demo Day’e davet edilecek. Finalistler ise Akbank ile ücretli kavram kanıtlama çalışması gerçekleştirme imkanı yakalayacak.

Katılımcılarına kısa vadede Akbank ile ücretli proje geliştirme hakkı sunan, projenin başarılı olması durumunda uzun vadede ise Akbank’ın tedarikçisi olma imkanı veren program; halihazırda ürünü ve referansları bulunan tüm fintek, startup ve teknoloji şirketlerine açık. Akbank PoChallenge ile bir sonraki Akbank LAB proje partneri olmak için tüm detaylar akbanklab.com/tr/pochallenge’da yer alıyor.

Akbank’tan KOBİ’lere 15.000 TL chip-para  “KOBİM Kazansın”Akbank’tan KOBİ’lere 15.000 TL chip-para “KOBİM Kazansın”

 

Akbank'tan açıklama: O iddialar yalanlandıAkbank'tan açıklama: O iddialar yalanlandı

 

34. Akbank Caz Festivali'nin tanıtım filmleri şehri caz etkisine aldı34. Akbank Caz Festivali'nin tanıtım filmleri şehri caz etkisine aldı

 

Akbank'tan takipteki alacak satışıAkbank'tan takipteki alacak satışı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)