BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili Önderoğlu trafik kazasında hayatını kaybetti----

AK Partili Önderoğlu trafik kazasında hayatını kaybetti

AK Partili Önderoğlu trafik kazasında hayatını kaybetti
13 Ekim 2024 - 14:47 www.finansgundem.com

Dün gece kardeşinin kullandığı aracın yaptığı kazada ağır yaralanan AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları yöneticisi Betül Önderoğlu kurtarılamadı. Önderoğlu'nun cenazesi Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi

Ankara'da dün akşam otomobilin ağaca çarptığı kazada AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu (27) hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Çankaya ilçesindeki Dikmen Caddesi’nde meydana geldi. Barış Önderoğlu’nun kontrolünü yitirdiği 06 ENA 742 plakalı otomobil, ağaca çarptı. Kazada, ikiye bölünen otomobilin yarısı karşı şeritten gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 BEH 713 plakalı otomobile çarparken, diğer yarısı ağaca takılı kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Önderoğlu ile ablası AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu ve arkadaşı Ayşenur Gök yaralandı. Yaralılardan Betül Önderoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisinin devam ettiği belirtildi.

AK PARTİ'Lİ ALA VE ÇELİK'TEN TAZİYE MESAJI

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Önderoğlu'nun ölümünün ardından taziye mesajı yayımladı. Ala, "Gençlik Kollarımızda görev yapan Betül Önderoğlu kardeşimizin elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Gençlik Kolları teşkilatımızın fedakar ve çalışkan mensubu Betül Önderoğlu kardeşimizi geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettik. Çok üzgünüz. Kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Teşkilatımızın başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

Önderoğlu toprağa verildi

Betül Önderoğlu'nun cenazesi toprağa verildi. Önderoğlu için ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile bazı Ankara milletvekilleri katıldı.

Ankara'da dün akşam geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Betül Önderoğlu'nun cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan vefat ettiSaadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan vefat etti

 

Araştırmacı yazar Ali Haydar Öztürk vefat ettiAraştırmacı yazar Ali Haydar Öztürk vefat etti

 

Vefat eden Metin Arolat'ın yere yığılma anları ortaya çıktıVefat eden Metin Arolat'ın yere yığılma anları ortaya çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)