BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem46 yaşındaki girişimciden 400 çalışanını milyoner yapan tercih----

46 yaşındaki girişimciden 400 çalışanını milyoner yapan tercih

46 yaşındaki girişimciden 400 çalışanını milyoner yapan tercih
07 Ekim 2024 - 08:10 www.finansgundem.com

Jyoti Bansal, kurucusu olduğu yazılım dünyasının önde gelen girişimlerinden biri olan AppDynamics’i milyarlarca dolara satarak çalışanlarının yüzlerce milyon dolar kazanmasını sağladı.

Yazılım dünyasının önde gelen girişimlerinden biri olan AppDynamics‘in kurucusu 46 yaşındaki Jyoti Bansal, 2017 yılında şirketini Cisco‘ya tam 3,7 milyar dolar karşılığında sattı. Bu dev satışla birlikte, yaklaşık 400 AppDynamics çalışanı, sahip oldukları hisselerin değeriyle en az 1 milyon dolarlık bir kazanç elde etti.

Bansal, şirketini halka arz etmeyi düşünürken Cisco’nun sunduğu teklifi değerlendirdi. Şirketin kurucusu olarak hangi yolu seçerse seçsin, kendi finansal durumu açısından kazançlı olacaktı. Ancak “Cisco’nun teklifini kabul ederek birçok çalışanının da finansal özgürlüğe kavuşmasını sağladı.” Bansal’ın bir sözcüsü, satışın ardından birçok çalışanın 5 milyon dolardan fazla kazandığını belirtti.

Şu anda Bansal, Traceable ve Harness isimli iki yeni yazılım girişiminin CEO’su ve kurucu ortağı olarak yoluna devam ediyor. Harness, 2022 yılında 3,7 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaştı.

iPhone üreticisi Foxconn geliri tüm zamanların rekorunu kırdıiPhone üreticisi Foxconn geliri tüm zamanların rekorunu kırdı

 

Taylor Swift'in serveti dudak uçuklattıTaylor Swift'in serveti dudak uçuklattı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)