BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem13 gündür aranan 8 yaşındaki Narin'in amcası tutuklandı----

13 gündür aranan 8 yaşındaki Narin'in amcası tutuklandı

13 gündür aranan 8 yaşındaki Narin'in amcası tutuklandı
02 Eylül 2024 - 18:46 www.finansgundem.com

8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde sürerken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Salim Güran, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde evinde 21 Ağustos günü Kuran kursuna gitmek için ayrılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın arama çalışması 13’üncü gününde sürüyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında Narin Güran'ın amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı Salim Güran, tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Amca Güran, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'kasten adam öldürme' gerekçeleriyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından yürütülen soruşturmada, Narin'in amcası ve mahalle muhtarı S.G. gözaltına alındı. Narin’in kaybolduğu gün, amcanın telefonunun 1 saat boyunca kapalı olduğu ve Narin’in arkadaşlarıyla görüldüğü zamandan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi. Soruşturmada amca S.G.'nin aracının şoför koltuğundaki DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA ile eşleştiği tespit edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)