Foto GaleriYaşamYaya geçidinde iki çocuğu öldüren sürücü: Yol çizgileri belirsizdi!

Yaya geçidinde iki çocuğu öldüren sürücü: Yol çizgileri belirsizdi!

3 / 5 Yaya geçidinde iki çocuğu öldüren sürücü: Yol çizgileri belirsizdi!
08 Ekim 2024 - 16:04

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Nurullah Çiçek, ‘Taksirle öldürme’ suçundan yargılandığı Mardin 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün hakim karşına çıktı. Duruşmaya sanık Çiçek’in yanı sıra sanık avukatı, mağdur yakınları ile avukatları hazır bulundu. Kimlik tespitiyle başlayan duruşmada söz alan sanık Çiçek, pişman olduğunu belirterek, “Sayın Başkanım, olay günü evime gidiyordum. Orta refüjde çocukların çıktığını gördüm. Onlara çarpmamak için direksiyonun kırdım. Ancak çarpmaya engel olamadım. Böyle olmasını istemezdim çok üzgünüm, çok pişmanım. 2 veya 3 çocuğu ağacın arkasında gördüm. Frene bastım durmayınca sağa doğru kırdım. Yaya geçidini tam olarak hatırlamıyorum. Yol üzerindeki çizgiler belirsizdi. Pişmanım, tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Sanık avukatı ise söz alıp, yoldaki üst geçitler ile yaya geçitlerinin hatalı olduğunu savundu, Karayolları'nın ihmali bulunduğunu, müvekkilinin ailelerin acısını paylaştığını ve tutukluluk süresinin göz önünde bulundurulup tahliyesini talep etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster