Foto GaleriMagazinÜnlü iş adamının oğluna lüks restoranda darp!

Ünlü iş adamının oğluna lüks restoranda darp!

3 / 5 Ünlü iş adamının oğluna lüks restoranda darp!
12 Ağustos 2024 - 10:02

GÜVENLİKLE TARTIŞTI

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Mekana giriş sırasında iddiaya göre işletmenin kapısında bulunan ve kulağında kulaklık olan bir çalışan genç adama, "Sakin eğlenin" şeklinde uyarıda bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ kabinine yakın bir yerde eğlenen Mehmet Toplusoy'un yanına gelen işletme çalışanı, "Ben seni az önce uyarmadım mı? S...in gidin buradan" şeklinde küfürler savurmaya başladı.

Bu sırada ikili arasında arbede yaşanmaya başlayınca mekanda bulunan diğer çalışanlar iddiaya göre Mehmet Toplusoy'un arkadaşlarını tutarak duruma müdahale etmelerine izin vermedi. Tartışma sırasında güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, Toplusoy'u boğazından tutarak yere yatırdı ve yumruklamaya başladı. Aldığı darbeler sonucu bayılan genç adam, kendisine geldiğinde mekanın dışında arkadaşlarının yüzüne buz tuttuğunu gördü. Kanlar içerisinde kalan Mehmet Toplusoy, arkadaşlarının yardımıyla en yakın hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster