Foto GaleriYaşamTrump'tan UFO ve Kennedy suikastı vaadi!

Trump'tan UFO ve Kennedy suikastı vaadi!

5 / 6 Trump'tan UFO ve Kennedy suikastı vaadi!
04 Eylül 2024 - 11:05

İnternetten yayın yapan “All-in Podcast” programına konuk olan Trump, verdiği söze rağmen neden JFK suikastı dosyalarının tamamını yayınlamadığı sorulduğunda ise “saygı duyduğu insanların kendisinden ricacı olduğunu” ama onların CIA personeli olmadığını ifade etmişti.

“Bana soranlar CIA personeli değildi ama muhtemelen [bu cinayetin] arkasında CIA vardı” diyen Trump, dosyaların tamamını yayınlamasa da “çok sayıda” dosyayı redakte edilmiş halde de olsa yayınladığını söylemişti. “Geri kalanını yayınlamamamı tercih ettiler ama bu en erken zamanda yapılacak. Pek çok insan bu dosyaları görmek istiyor” ifadelerini kullanan Trump ayrıca, dosyaların kamuya açılmasının “çok ilginç olacağını” vurgulamıştı. 22 Kasım 1963'te ABD’nin 35. başkanı John F. Kennedy, Teksas eyaletinin Dallas şehrinde başkanlık konvoyunda ilerlerken suikasta kurban gitti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster