Foto GaleriSporSahte lisanslı futbolcu skandalı: Şampiyonluğu yaktı!

Sahte lisanslı futbolcu skandalı: Şampiyonluğu yaktı!

7 / 10 Sahte lisanslı futbolcu skandalı: Şampiyonluğu yaktı!
26 Eylül 2024 - 14:37

'KULÜP DEĞİL, LİSANS ÇIKARANLAR SUÇLUDUR'

Karkamış Barak Spor Kulübü Başkanı Metin Ünal, itiraz edilen futbolcunun lisanslı olduğunu ve bunu takip edecek kurumun kendileri olmadığını söyledi. Hüseyin Leyla'yı yasal prosedür çerçevesinde transfer ettiklerini ve söz konusu oyuncunun daha önce de farklı kulüpte aynı lisans ile oynadığını kaydeden Ünal, şunları söyledi:

"Kulübümüzde forma giyen 25 oyuncumuzu yasal çerçeve içerisinde Futbol Federasyonu'na ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na yasal işlemlerini yaparak transfer ettik. Sezon başında Hüseyin Leyla olarak bilinen oyuncuyu, tüm camianın bildiği bu ismi biz de transfer ettik. Bu oyuncu bizden önce lisanslı olarak Karşıyaka Spor Kulübü'nde oynuyor. O takımdayken seyrettik, beğendik ve yasal çerçeve içinde transfer ettik. Kendisine ve kulübüne ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na transfer için ücret ödedik. Futbol Federasyonu'na da ücret ödeyerek bu oyuncuyu kulübümüze kazandırdık. 18 maç bizim takımımızda oynadı. Ne bir gözlemci ne bir kulüp başkanı ne karşı takım, herhangi bir şikayet veya problem olmadı. Ligin ilk yarısında da mağlup ettiğimiz en yakın rakibimiz Gazikent Spor Kulübü'nü ligin son maçında da yenerek şampiyon olduk. Şampiyonluk sonunda herkes evine çekildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster