Foto GaleriYaşamİş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...

İş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...

6 / 7 İş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...
04 Eylül 2024 - 12:14

ARACIN BAGAJINDA HAVASIZLIKTAN ÖLMÜŞ

Değerlendirmede, sanıkların maktul Nurhan Ör’ü Kartepe ilçesinde Ceyhun Azak’ın çalıştığı çiftliğe getirdikleri, burada Ör’ü tehdit ederek senet imzalatıp borçlandırmayı planladıkları ancak aracın bagajını açtıklarında Ör’ün hayatını kaybettiği görerek Işık Eren’i aradıkları belirtildi.

Maktul Ör’ün iş yerine girer girmez bayıltıldığını değerlendiren cumhuriyet savcısı, yaklaşık 2 saat boyunca elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan Ör’ün bu sırada havasızlıktan hayatını kaybettiğini değerlendirdi. Cumhuriyet savcısının değerlendirmesinde, sanıkların nihai amacının maktulü öldürmek olduğu, olaydan bir gün önce sülfürik asit, satır, tulum, siperlik ve muşamba temin ettiklerinden anlaşıldı. Bu şekilde sanıkların, fiil üzerinde ortak hakimiyet kurarak tasarlayarak bir suçu gizlemek, başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak için maktulü öldürdükleri belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster