Foto GaleriYaşamİş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...

İş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...

5 / 7 İş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...
04 Eylül 2024 - 12:14

"DİĞER SANIKLARIN NEDEN BENİ SUÇLADIĞINI BİLMİYORUM"

İfadesinde kendisini Nurhan Ör’ün eşinin aradığını söyleyen Işık Eren, "Nurhan’ın eşi ile ilk aradığında konuşamadım. Sonra C.C. isimli şahıs arayarak, ‘Nurhan abiye ulaşamıyoruz, yanında mı?’ dedi. Ben de 2 saat önce yanımda olduğunu söyledim. Gece saatlerinde kadar bu aramalar devam etti. Sonra ailesinin kayıp başvuru ile ilgili Gebze’de emniyete gittim ve tanık olarak ifade verdim. Bilgim bundan ibarettir." dedi.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

İddianamede elde edilen tüm bilgileri değerlendiren Cumhuriyet savcısı, sanıklar Işık Eren, Ahmet Toraman, Bahadır Toraman, Ceyhun Azak, Ferdi Gün ve Emrah Dakal’ın fikir ve eylem birliği içinde hareket ettiklerini ifade ederek, elde edilen güvenlik kamerası görüntüleri neticesinde oluşan kanaatini belirtti.

Sanıklar Emrah Dakal ve Ferdi Gün’ün önceden yapılan plan doğrultusunda hareket ederek, iş yerine giren Nurhan Ör’ü sprey sıkarak ve sopa ile vurarak bayılttıkları, ardından ellerini ve bacaklarını bağlayarak halıya sardıklarının belirtildiği iddianamede, sanıkların Nurhan Ör’ü iş yerindeki aracın bagajında halıya sarılı vaziyette bıraktıkları vurgulandı.

Daha sonra plan çerçevesinde iş yerine gelen Ceyhun Azak’ın, Nurhan Ör’ün bulunduğu araçla iş yerinden ayrıldığı, Ferdi Gün’ün olay yerinden başka bir araçla ayrıldığı, Işık Eren’in bu sırada iş yeri önünde çevre kontrolü yaptığı, maktule benzemek amacıyla sakalını beyaza boyayan sanıklar Emrah Dakal’ın ise Nurhan Ör’müş gibi hareket ederek ona ait araçla iş yerinden ayrıldığı iddianamede yer aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster