Foto GaleriYaşamİş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...

İş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...

3 / 7 İş insanını öldürüp asitle erittiler! Kan donduran ayrıntılar...
04 Eylül 2024 - 12:14

CEP TELEFONU ŞANS ESERİ BULUNDU

İş insanı Nurhan Ör’ün öldürülmesi olayıyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede, hayatını kaybeden Ör'e ait cep telefonunun sanıklar tarafından seyir halindeki otomobilin camından dışarı atıldığı, telefonun şans eseri H.K.’nin kullandığı kamyonetin kasasına düştüğü bilgisi yer aldı.

CESEDİ PARÇALAYIP, ASİT DOLU VARİLE ATMIŞLAR

Sanıklardan Ceyhun Azak, Ferdi Gün ve Ahmet Toraman’ın olaydan bir gün önce satır, koli bandı, poşet, rulo elektrik kablosu, naylon muşamba, koruyucu tulum giysisi, yüz siperliği, eldiven, varil ve kimyasal madde gibi malzemeler satın alarak hazırlık yaptıkları belirlendi.

İddianamede yer alan sanıklar Ceyhun Azak ve Ferdi Gün’ün ifadelerinde, olayın Işık Eren tarafından planlandığı, Nurhan Ör’ün İstanbul’daki galeride Emrah Dakal tarafından başına sopayla vurularak bayıltıldıktan sonra elleri ve ayakları bağlanarak halıya sarıldığı belirtildi.

İfadelerinde, Ör bayıldıktan sonra galeriye gelen Ferdi Gün ve Ceyhun Azak tarafından maktulün sarıldığı halı içinde aracın bagaj kısmına konulduğunu belirten sanıklar, maktulün bu şekilde Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı Ketenciler köyündeki çiftliğe getirildiğini söyledi. Çiftlikte Ceyhun Azak tarafından balta ile Ör’ün cesedinin parçalara ayrıldığını söyleyen sanıklar, cesedin parçalarını kimyasal madde ile dolu bir varile koyduklarını, olayda kullandıkları eşyaları da yaktıklarını kaydetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster