Foto GaleriTeknolojiDolandırıcılar telefon numaranızın peşinde!

Dolandırıcılar telefon numaranızın peşinde!

7 / 8 Dolandırıcılar telefon numaranızın peşinde!
15 Ağustos 2024 - 11:11

GÜVENLİK AĞINIZI YÜKSELTİN

Bir telefon numarası tehdit aktörleri için bir giriş kapısı olabilir. Büyük ölçekli ticari uzlaşmalara ve milyonlarca zarara yol açabilir. Telefon numaranız benzersiz tanımlayıcılar gibi mümkün olduğunca gizli olmalıdır. Kimlik avı büyük bir tehdit olmaya devam ettiğinden tetikte olun. Onaylama ve kimlik doğrulamanın güvende kalmanın anahtarı olduğunu unutmayın. Kişilerin ve işletmelerin telefon dolandırıcılığından uzak durabilmeleri için dijital güvenlik şirketi ESET’in önerileri şöyle:

Doğrulayın: Tanımadığınız arayanlara/gönderenlere asla cevap vermeyin veya etkileşimde bulunmayın ve "güvenilir" bir kuruluştan kişisel veri talebi aldığınızda önce onları arayın ve aldığınız talebin gerçek olup olmadığını sorun.

Sağlayıcı güvenliği: Yönlendirmeyi veya SIM takaslarını önlemek için servis sağlayıcınızdan, SIM kilitleri veya daha kapsamlı doğrulama kontrolleri gibi ek güvenlik faktörleriyle hesabınızı istenmeyen değişikliklere karşı güvence altına almasını isteyin.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster