Foto GaleriTeknolojiDolandırıcılar telefon numaranızın peşinde!

Dolandırıcılar telefon numaranızın peşinde!

2 / 8 Dolandırıcılar telefon numaranızın peşinde!
15 Ağustos 2024 - 11:11

Çevrimiçi dolandırıcılar çok çeşitli dolandırıcılık planlarından şaşırtıcı kârlar elde etmeye devam ediyor. Son yıllarda dolandırıcılıkların birçoğu, Güneydoğu Asya'da dolandırıcılık yerleşkeleri işleten suç örgütleri tarafından düzenleniyor. Sahte çevrimiçi ilişkiler kurmanın yanı sıra birçok çevrimiçi dolandırıcının taktikleri genellikle acil eylem gerektiren senaryolar oluşturmayı veya sözde banka hesabı devralmaları, kötü amaçlı yazılımla tehlikeye atılmış cihazlar, başarısız paket teslimatları ve hatta kaçırılan akrabalar ve yapay zekâdan (AI) yararlanan diğer planlar dahil olmak üzere diğer hileler içeriyor.

DOLANDIRICILAR TELEFON NUMARALARINIZ İLE NELER YAPABİLİRLER?

Çevrimiçi dolandırıcılık planının merkezinde oltalama ve diğer sosyal mühendislik saldırıları yer alıyor. Başarıları büyük ölçüde yüksek ödüllü olmalarına, ölçeklenebilirliklerine, insanların zayıflıklarından faydalanma kabiliyetlerine ve sınır ötesi kanun uygulamalarının zorluklarına dayanıyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster