Foto GaleriYaşamBermuda Şeytan Üçgeni: Gerçekler ve efsaneler...

Bermuda Şeytan Üçgeni: Gerçekler ve efsaneler...

8 / 9 Bermuda Şeytan Üçgeni: Gerçekler ve efsaneler...
10 Eylül 2024 - 13:39

BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİNDE YAŞANAN OLAYLAR

1. Flight 19 (1945): 5 Aralık 1945'te, Florida'daki Fort Lauderdale Deniz Hava Üssü'nden kalkış yapan beş Grumman TBM Avenger torpido bombardıman uçağı, eğitim uçuşu sırasında kayboldu. Uçaklar kötü hava koşulları ve navigasyon hataları nedeniyle yönlerini kaybetti. Arama çalışmalarına rağmen uçağın enkazına veya mürettebatın kalıntılarına ulaşılamadı. Bu olay, Bermuda Şeytan Üçgeni'nin en bilinen gizemlerinden biri haline geldi.

2. USS Cyclops (1918): 1918'de, 306 mürettebatıyla birlikte kaybolan USS Cyclops, Birinci Dünya Savaşı sırasında Amerika'nın en büyük savaş gemilerinden biriydi. Gemi, Barbados'tan Baltimore'a giderken ortadan kayboldu. Geminin kalıntıları bulunamadı ve kaybolmasının nedeni hâlâ bilinmiyor.

3. S/S Marine Sulphur Queen (1963): S/S Marine Sulphur Queen adlı tanker, 2 Şubat 1963'te Florida kıyılarında kayboldu. Tanker, yük taşıdığı sırada radardan kayboldu ve hiçbir iz bırakmadan ortadan kayboldu. Kazanın nedeni hakkında kesin bilgi bulunmamakta olup, geminin muhtemelen kötü hava koşulları ve teknik arızalardan etkilenmiş olabileceği düşünülüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster