Foto GaleriYaşamAlmanya'da çifte vatandaşlık dönemi başlıyor: Türklere büyük kolaylık!

Almanya'da çifte vatandaşlık dönemi başlıyor: Türklere büyük kolaylık!

8 / 11 Almanya'da çifte vatandaşlık dönemi başlıyor: Türklere büyük kolaylık!
26 Haziran 2024 - 15:17

"SÜREÇLERİ HIZLI SONUÇLANDIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Dairenin oluşacak yoğunluk için hazır olup olmadığına ilişkin soruya da Mazanke, "Doğrusunu söylemek gerekirse, şu anda kaç kişinin başvuruda bulunacağını tam olarak tahmin etmek mümkün değil. Gerçekten güvenilir tahminler yok. Bu bakımdan gerçekten bire bir hazır mıyız sorusuna cevap veremiyorum. Ancak süreçleri mümkün olduğunca hızlı ve verimli bir şekilde sonuçlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadesini kullandı.

Mazanke, bu yıl yapılan tüm başvuruları sonuçlandıramayacaklarını kesin şekilde söyleyebileceğini kaydetti.Geçen yılın sonuna kadar kişinin başvuruda bulunmadan önce "bilgilendirme görüşmesine" katılmasının zorunlu olduğunu aktaran Mazanke, "Bunun için randevu alınması gerekiyordu ve randevu zamanı çok azdı. Bu da bir kişinin çok uzun beklemek zorunda kaldığı anlamına geliyordu. Şimdi bu çok daha kolay hale geldi. Çünkü kriterlerini yerine getirilip getirilmediği çok hızlı şekilde kontrol edebiliyor ve başvurular da çok hızlı şekilde yapabiliyorlar." şeklinde konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster