Foto GaleriYaşamAlmanya'da çifte vatandaşlık dönemi başlıyor: Türklere büyük kolaylık!

Almanya'da çifte vatandaşlık dönemi başlıyor: Türklere büyük kolaylık!

7 / 11 Almanya'da çifte vatandaşlık dönemi başlıyor: Türklere büyük kolaylık!
26 Haziran 2024 - 15:17

Mazanke, dijital olarak vatandaşlık başvurusu yapılabildiğini ifade ederek, "Böylelikle (Alman) vatandaşlığına geçmek isteyenler başvuruları günün her saati yapabiliyor. Ayrıca vatandaşlığa kabul koşullarını karşılayıp karşılamadığınızı görmek için önceden 'Hızlı Kontrol' (Quick-Check) testini yapabilirsiniz. Bu, vatandaşlığa geçmek isteyenler için inanılmaz bir kolaylıktır. Bu bizim için de inanılmaz bir kolaylık çünkü bireysel vakalarda prosedürler artık çok daha hızlı ilerleyebiliyor." dedi.

Yeni yasanın vatandaşlığa geçmek isteyenlere birtakım kolaylıklar getireceğini ifade eden Mazanke, "Ancak çok sayıda kişinin kanun koyucunun bu siyasi kararını uzun süreden beri beklediği için biz de daha fazla başvuru bekliyoruz. Bu da süreçlerin kısalmayacağına, hatta muhtemelen daha da uzamasına yol açacak. Ancak şimdi Alman olmak isteyenler için kesinlikle büyük bir kolaylık olacak." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster