Foto GaleriYaşam6 bin 600 nüfuslu Amasra'ya 1.5 milyon turist!

6 bin 600 nüfuslu Amasra'ya 1.5 milyon turist!

4 / 10 6 bin 600 nüfuslu Amasra'ya 1.5 milyon turist!
25 Ağustos 2024 - 11:30

'İYİ Kİ GELMİŞİZ'

Amasra Çekiciler Çarşısı'nda esnaflık yapan Hasan Özışık, "Havaların iyi gitmesi nedeniyle sezon çok güzel başladı. Ramazan ve Kurban bayramlarında aşırı yoğunluk vardı. Önümüzdeki günlerde de havaların sıcak gitmesi bekleniyor, yine yoğunluk devam edecektir diye düşünüyoruz. Özellikle kruvaziyer gemilerin ilçemize güzel yansımaları oldu" dedi.

Samsun'dan ailesiyle ilçeyi gezmeye gelen Nurullah Yılmaz, "Samsun'da Amasra ismini çok duyduk. Biz de ailecek geldik ve çok beğendik. İlk kez gelmeme rağmen çok beğendik. Çok bakir bir yer diyebilirim. Amasra ismini hem haberlerden hem sosyal medyadan ve arkadaşlarımızdan duymuştuk, iyi ki de gelmişiz" diye konuştu.

İzmir'den eşiyle Amasra'ya geldiğini söyleyen Bilge Keyvanoğlu, "Buraya ilk kez geliyoruz, daha şimdi yeni geldik ama çok beğendik. Amasra'yı internetten, televizyonlardan gördük. Biz de Sinop'tan sonra buraya geldik ve çok memnun kaldık" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster