Foto GaleriYaşamİşte dünyanın en zengin 20 ismi

İşte dünyanın en zengin 20 ismi

1 / 20 İşte dünyanın en zengin 20 ismi
10 Kasım 2016 - 16:46

Bili Gates bir kez daha zirvede ama arkadaşı VVarren Buffett 15 yıldır elinde tuttuğu ikinciliği Jeff Bezos'a devretti. Mark Zuckerberg ise ilk kez ilk beşe girdi. İşte en zenginler listesinin en tepesindeki 20 isim:

20. MICHAEL DELL

20 MİLYAR DOLAR

SERVETİNİ KENDİ YAPMA NOTU: 8

KAYNAK: DELL

YAŞ: 51

İKAMET: TEKSAS

Temmuz ayında hissedarlar Dell ile bilgisayar depolama devi arasında Ekim 2015'te açıklanan yaklaşık 60 milyar dolarlık birleşmeyi onayladı; birleşme eylül ayında tamamlandı. Bu anlaşma, Dell'in uzun süredir beklenen Amazon, Google ve Microsoft'un hakimiyetindeki bulut bilgisayar sektöründe şirketin mevcudiyetini ivmelendirme planının bir sonucuydu. Dell, kişisel bilgisayar şirketini 1984'te, 19 yaşındayken Teksas Üniversitesi'ndeki yurt odasında bin dolarla kurdu. Bugün şirketin yüzde 70'inin sahibi ama servetinin büyük bir kısmı özel yatırım şirketi MSD Capital'dan geliyor. New York'taki Grand Central Terminal'da yatırımları bulunan MSD Capital, ağustos ayında karma dövüş sanatları organizatörü Ultimate Fighting Championship'ten hisse satın aldı. Şirket, bu hisseler için 4 milyar dolar ödedi.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster