BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPereira'dan Hasan Ali'ye övgü----

Pereira'dan Hasan Ali'ye övgü

Pereira'dan Hasan Ali'ye övgü
29 Temmuz 2015 - 02:03 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla golsüz berabere kaldıkları maçla ilgili "Bu akşam mutlu olmak için elimde çok şey var" dedi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, yüksek seviyede bir Avrupa maçı oynadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bu akşam mutlu olmak için elimde çok şey var. Beklediğim gibi bir maç oldu. Güçlü yanları olan ve uzun yıllardır aynı hocayla oyuncu grubuyla mücadele eden bir takıma karşı oynadık. Takımım cesur bir oyun ortaya koydu. Cesaretimizi ve elimizdeki kozlarımızı gösterdik. Kıyasıya bir mücadele oldu ve iki takımda kazanmak istedi. Taraftarların bu kulübe aşkını da bu maçta gördüm. Onların desteğiyle çok güçlü bir takım olacağız ve sezon sonu onları çok mutlu edeceğiz."

"İkinci maçta cesur olacağız"

Vitor Pereira, Ukrayna'da 5 Ağustos Çarşamba günü oynayacakları maça cesur bir şekilde turu kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Portekizli teknik adam, kısa bir süredir takım olarak çalıştıklarını hatırlatarak, "Kısa bir süredir hazırlanmamıza rağmen yıllardır birlikte oynayan bir takıma karşı başa baş mücadele ettik. Bu açıdan takımımla gurur duydum. Kimseye galibiyet sözü veremem. Ben sihirbaz değilim, geleceği göremem. Tek söz vereceğim şey, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu iş burada bitmeyecek. Cesaretli ve organize olmuş bir takım olacağız. Daha yolun başındayız. İkinci maçta da cesur bir şekilde sahaya çıkıp mutlu sonla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hasan Ali'ye teşekkür ediyorum"

Vitor Pereira, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ve cezalı olan Şener Özbayraklı'nın yokluğunda sağ bekte görev verdiği Hasan Ali Kaldırım'a teşekkür etti. Hasan Ali'nin bir sol bek oyuncusu olduğunu hatırlatan Portekizli teknik adam, "Ben de Gökhan'ın oynamasını bekliyordum. Hasan Ali bugün cesaretini gösterdi. Maçtan önce ona, 'sağ bek değilsin, zor olacak ama fedakarlık yapman gerekiyor' dedim. Ona bu maçtan önce çok saygı duyuyordum ama şimdi daha fazla saygı duyuyorum. Takım için fedakarlık gösterdi. Gökhan veya Şener oynasaydı sağ koridoru daha iyi kullanırdık. Altını çizerek Hasan Ali'ye fedakarlığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sahaya not göndermesi

Vitor Pereira, ilk yarıda yazdığı notu sahadaki oyuncularına vermesiyle ilgili gelen bir soru üzerine, Suudi Arabistan'da Al Ahli takımını çalıştırırken benzer bir olay yaşadığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Komik bir hikayem oldu Suudi Arabistan'da. Al Ahli'yle bir maçımda taktik değişiklik yapmak için aynı dili konuştuğum Brezilyalı bir oyuncuma böyle bir kağıt verdim. Takım dengesiz oynuyordu ve böyle müdahale ettim. Ertesi gün basında, benim kağıda rakip oyuncuya yönelik 'Şu oyuncuyu öldür, bitir' yazdığım iddia edildi. Böyle bir şey yazmadım (Gülerek). Bugün organizasyonu kaybettiğimiz anda Diego gibi zeki bir oyuncuya bu kağıdı gönderdim. İki üç oyuncu çağırmak yerine bu yolu tercih ettim. Bu çok sıradan ve sık kullanılan bir metottur."

"Aşırı güçlü bir takım olacağız"

Vitor Pereira, taraftara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, çok güçlü bir takım olacaklarını ifade etti. Tecrübeli teknik adam, zaman ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, "Buraya gelmeden önce çok seçeneğim vardı ama şükrüler olsun bana yardımcı olabilmek için güçlü bir takım kuruldu. Transfer konuşmalarımız hala devam ediyor ama bu kulübün kararıdır. Şu an bana sunulan takımdan çok mutluyum. Taraftarın bu desteğiyle kesinlikle çok güçlü hatta daha ileri gidiyorum aşırı, fazlasıyla güçlü bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımıza gururlu bir sezon geçirteceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)