BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Sneijder depremi! ----

Galatasaray'da Sneijder depremi!

Galatasaray'da Sneijder depremi!
27 Ağustos 2015 - 11:33 www.finansgundem.com

Wesley Sneijder, Galatasaray yönetimine takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü

20 Temmuz'da Galatasaray kampına katılan ve o günden bu yana mutsuz ve gergin bir görüntü çizen Wesley Sneijder'in, yönetime takımdan ayrılmak istediğini söylediği öne sürüldü.

Wesley Sneijder'in problemi Felipe Melo gibi sözleşmesinin uzatılmaması veya imza parasının kesilecek olması değil. Yıldız oyuncunun çok daha ciddi sorunlar yaşadığı ve bu durumun kendisini yol ayrımına getirdiği iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre; Hollandalı yıldızın, UEFA ’nın Finansal Fair-Play denetimi yüzünden kemer sıkmaya başlayan Galatasaray ’ın transfer politikasından rahatsız olduğu ve yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Galatasaray’a gelirken ben iyi oyuncularla beraber oynayacağımı düşünüyordum. Ama görüyorum ki oyuncu profilimiz sürekli kötüye gidiyor. Benim profilime uygun bir takım ortada yok. Bu durumdan ciddi şekilde rahatsızım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sneijder’in kendisiyle henüz masaya oturmayan yönetimin ücretinde indirime gideceği bilgisini aldığı ve bu durumdan da çok rahatsız olduğu belirtildi.

TERÖR KORKUSU

Sneijder’in keyfini kaçıran diğer bir durum ise Türkiye ’de tırmanan terör olayları. 30 yaşındaki futbolcunun, bu durumdan endişe duyduğu ve mutsuzluğunu yönetimle paylaştığı bildirildi. Yakın bir zamanda doğum yapacak eşinin de son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle korku yaşadığı, bu nedenle Sneijder’in takımdan ayrılmayı iyice kafasına koyduğu kaydedildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da Sneijder’in içinde bulunduğu ruh halinden rahatsızlık duyduğu ve yönetimden konunun bir an önce çözülmesini istediği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)