BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray UEFA ile masaya oturdu----

Galatasaray UEFA ile masaya oturdu

Galatasaray UEFA ile masaya oturdu
06 Ekim 2015 - 00:58 www.finansgundem.com

UEFA yetkilileriyle kritik bir görüşme yapan sarı kırmızılı yöneticiler, kulübün mali tablosundaki iyiye gidişi anlatıp 1 yıl ek süre istedi

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer ile futbol Direktörü Cenk Ergün, Finansal Fair Play konusunda UEFA yetkilileriyle kritik bir görüşme yaptı. Sarı kırmızılılar, kulübün mali tablosundaki iyiye gidişi anlatıp 1 yıl ek süre istedi.

Finansal Fair Play (FFP) kriterlerine uymadığı gerekçesiyle bir süredir UEFA tarafından gözlem altında tutulan Galatasaray Kulübü'nün kaderi ile ilgili ilk kritik toplantı yapıldı.

Sarı kırmızılı kulübün genel sekreteri Fatih İşbecer ile futbol direktörü Cenk Ergün İsviçre'ye giderek dün öğle saatlerinde UEFA yetkilileriyle bir araya geldi.

UEFA'nın belirlediği yıllık 30 milyon Euro zarar barajını 2014 Mayıs'ında 90 milyon Euro ile üst üste aştığı için uyarılan ve 200 bin Euro ceza kesilen sarı kırmızılılar, ekonomik tabloyu tam olarak düzeltebilmek için 1 yıl ek süre istedi.

Fatih İşbecer ve Cenk Ergün'ün UEFA yetkilileri ile yaptığı görüşmede, sarı kırmızılı kulübün son 1 yıldaki mali tablolarını ortaya koyup, iyi gidişi belgeleriyle anlattığı öğrenildi.

ÜZERİNDEN GEÇTİK

Konuyla ilgili açıklamada bulunan sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Fatih İşbecer, "Toplantı olumlu bir havada geçti. UEFA yetkilileri ile rakamların üzerinden geçtik. Prosedürü, bundan sonraki adımlarda neler yapılması gerektiğini ve neler isteneceğini bize aktardılar" ifadelerini kullandı.

Mali yapının üzerinde ciddiyetle durduklarını vurgulayan İşbecer, "İlk günden beri büyük bir ciddiyetle bu konunun üzerine gidiyoruz. Bundan sonra da UEFA'nın, tüm Avrupa futbol ailesinden beklentileri doğrultusunda gerekli adımları imkanlarımız dahilinde atmaya devam edeceğiz" görüşlerini aktardı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)