BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Melo'yu İtalyan devine gönderdi----

Galatasaray Melo'yu İtalyan devine gönderdi

Galatasaray Melo'yu İtalyan devine gönderdi
31 Ağustos 2015 - 18:20 www.finansgundem.com

Galatasaray, transferin son gününde Felipe Melo'yu İtalyan devi Inter'e 3.7 milyon euroya sattı.

Galatasaray, transferin son gününde Felipe Melo'yu İtalyan devi Inter'e sattı. Sarı-kırmızılar, Brezilyalının 3.7 milyon Euro'yu kasasına koydu. Galatasaray, bonuslarla birlikte bu transferden 5.2 milyon Euro kazanabilecek.

NTV Spor'un haberine göre, Galatasaray, Melo'nun transferi için Inter ile 3.7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bonuslarla beraber, Galatasaray 5.2 milyon Euro kazanabilecek. Adı uzun süre Inter ile anılan; ancak 13 Ağustos'ta Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Melo için Inter bir kez daha teklif yaptı. Galatasaray, sözleşmesinde her sezon sonunda masaya oturulacak maddesi bulunan Melo'nun da rahatsız olması nedeniyle son günde bu transfere izin verdi.

Galatasaray, sağ kanat için Kevin Grosskreutz ile anlaşırken, kiralık olarak anlaştığı Jason Denayer'in bonservisini almak için de çalışmalarını sürdürüyor. Manchester City, 20 yaşındaki Belçikalı defans oyuncusunun bonservisini satmak istemiyor.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK KUPA KAZANAN BREZİLYALI FUTBOLCU
Galatasaray'da 4 yıl forma giyen Felipe Melo, toplam 7 kupayla 'Türkiye'de en fazla kupa kazanan Brezilyalı futbolcu' unvanına sahip.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)