BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye müjde!----

Fenerbahçe'ye müjde!

Fenerbahçe'ye müjde!
03 Ağustos 2015 - 17:01 www.finansgundem.com

Fred'in B numunesi de pozitif çıktı! Gözler UEFA kararında

Fenerbahçe'nin ilk maçta oynadığı için UEFA'ya şikayet ettiği Shakhtar Donetskli futbolcu Fred'in B numunesinin de pozitif çıktığı iddia edildi.

Rusya basınında yer alan haberlere göre; Dünya Anti-Doping Ajansı WADA, test test sonuçlarını hem Brezilya Futbol Federasyonu'na hem de Shakhtar Donetsk kulübüne gönderildi. Fred'in A numunesinin de pozitif çıkması sonrası ceza almasının keşinleştiği belirtildi.

Rusya basınına konuşan Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin; "Haberler doğru. Sonuçlar pozitif. Ancak, kulüp olarak UEFA'dan gelecek resmi evrakları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Pelkin, UEFA'dan resmi bir evrak gelmemesi durumunda Fred'i rövanş maçında da oynatacaklarını belirtti.

UEFA'da Fenerbahçe'nin şikayetini bugün yaptığı toplantıda değerlendirmeye almıştı. UEFA Disiplin Komitesi'nin de bu konudaki kararı bekleniyor.(Sporx)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anti şikecilerin medyası03 Ağustos 2015 17:07

    şikecilerin tartışmasız bir bilemedin iki numaralı medyaları görev başında