BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin muhtemel kadrosu----

Fenerbahçe'nin muhtemel kadrosu

Fenerbahçe'nin muhtemel kadrosu
28 Temmuz 2015 - 08:21 www.finansgundem.com

UEFA'dan aldığı ceza biten Fenerbahçe, 700 gün aradan sonra Avrupa'da maça çıkıyor.

Son Avrupa maçını 27 Ağustos 2013'te Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere'nin Arsenal takımına karşı oynayan Fenerbahçe, 700 gün sonra Avrupa'da boy gösterecek. Arsenal'e elenip Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmış olmasına rağmen, Süper Lig'de şike yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından "2 yıl Avrupa kupalarından men" cezası alan F.Bahçe, Avrupa'da mücadele edememişti. 

ELENEN TAKIM UEFA AVRUPA LİGİ'NE
Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için iki zorlu elemeyi geçmek zorunda olan Kanarya, 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Smart Sport'tan yayınlanacak mücadeleyi Portekizli hakem Manuel Jorge Moreira Sousa yönetecek. Avantajlı bir skor alıp 5 Ağustos'ta Lviv'de oynanacak rövanşa rahat çıkmak isteyen F.Bahçe, 3. ön elemeyi geçerse play-off turuna yükselecek. Elenmesi halinde Avrupa yolculuğu UEFA Avrupa Ligi play-off maçıyla sürecek. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)