BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de sürpriz ayrılık----

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık
20 Nisan 2015 - 16:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’nin başarılı yıldızın menajeri konuştu: "Sezon sonu ayrılıyor"

Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Bruno Alves’in adı son dönemde Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lisbon ile anılıyor.
Konu hakkında Radio Renascença’ya bir röportaj veren Washington Alves, oğlunun Avrupa’da tanınan bir stoper olduğunu söylerken, “Büyük kulüplerin onunla ilgileniyor olması gayet normal. Bruno şu anda Fenerbahçe’de çok mutlu. Ama sonuçta o da bir profesyonel ve tüm profesyoneller gibi o da büyük kulüplerde oynamak istiyor; Sporting de büyük bir kulüp. Eğer şartlar iki taraf için de uygun olursa onun Portekiz’e dönmesinde bir sakınca yok” ifadelerini kullandı.

2001-2010 yılları arası Porto forması giyen Alves’in Sporting Lisbon’a transfer olması baba Alves’i pek endişelendirmiyor: “Bir takımdan ayrıldığınızda illa o takıma geri dönecekseniz diye bir şey yok. Ama eğer Porto onunla ilgilenir ve anlaşırlarsa Porto’ya dönebilir.”

Oğluna daha önceki dönemde teklifler geldiğini doğrulayan Washington Alves, “Ama Fenerbahçe onu bırakmak istemedi. Bruno, onu mutlu edecek ve ona gerekli imkanları sağlayacak her Avrupa kulübünde oynayabilir” diye konuştu.

Bruno Alves ile yolların ayrılması durumunda Fenerbahçe’nin Rolando’yu transfer etmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)