BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBitime 4 hafta kala ligden çekildi----

Bitime 4 hafta kala ligden çekildi

Bitime 4 hafta kala ligden çekildi
25 Nisan 2015 - 11:43 www.finansgundem.com

Türkiye'nin tek kadın kulüp başkanı olan Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, 3. Lig'den küme düşmesi kesinleşen takımın ligden çekti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 11 puanla son sırada yer alan ve küme düşmesi kesinleşen Çankırspor, sezonun bitmesine 4 hafta kala ligden çekildi. Geçtiğimiz pazar günü Payas Belediyespor ile oynaması gereken karşılaşmaya çıkmayan mavi beyaz kırmızılı kulübün başkanı Sevda Karaali, bundan sonraki maçlara da çıkmayacaklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini söyledi.

Aynı zamanda Türkiye'nin tek kadın kulüp başkanı olan Karaali, bu durumun Çankırıspor için kötü gibi görünmesine rağmen kulübün yeniden yapılanması için bir fırsat olabileceğini belirtti. Sevda Karaali, "Ligden düştüğümüz için çok üzgünüz. Ama mücadelemizi yeni bir heyecanla BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) sürdürüp yeniden ait olduğumuz yere döneceğimize inanıyorum" dedi.

HAZİRAN AYINDA GENEL KURUL YAPILACAK

Kişisel Twitter hesabından kulübün geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaali, haziran ayında genel kurula giderek yeni bir yönetim kurulu oluşturacaklarını da bildirdi.
Kongrede gelecek sezonla ilgili planlamayı yapacaklarını belirten Başkan Karaali, daha sonra Çankırı’da geniş çaplı bir toplantı düzenleyerek Çankırıspor’un geleceğini tartışacaklarını belirtti.

1993'TE KURULDU

1993 yılında Çankırı Belediyespor adıyla kurulan kulüp, 1996 yılında 3’üncü lige, 2000 yılında da Türkiye 2’nci ligine yükseldi. 2’nci ligde yaklaşık 14 yıl mücadele eden Çankırı Belediyespor, 2009-2010 sezonundan itibaren Çankırıspor ismi ile ligde mücadele ederken tesisleşme anlamında büyük hamleler yaptı, kulüp buna rağmen amatör liglere düştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)