BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol büyüme hızını yüzde 20 artırır----

Petrol büyüme hızını yüzde 20 artırır

Petrol büyüme hızını yüzde 20 artırır
23 Ocak 2015 - 07:58 www.finansgundem.com

Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, petrol fiyatlarının küresel büyüme hızını bu yıl yüzde 15 ile 20 artırabileceğini söyledi

Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim,petrol fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Jim Yong Kim, petrol fiyatlarının küresel büyüme hızını bu yıl yüzde 15 ile 20 artırabileceğini söyledi.

Davos'ta CNBC'ye konuşan Kim, buna rağmen bazı ülkelerin bu durumdan çıkar sağlayıp, bazılarının zarar göreceğini belirtti.

Venezuela'nın durumundan endişe duyduklarını belirten Kim, gelirlerin petrol ihracatçılarından petrol ithalatçılarına kayabileceğine işaret etti. Öte yandan Dünya Bankası emtia fiyatlarının gidişatı konusunda uyarıda bulundu.

Konuya ilişkin bir rapor yayımlayan Dünya Bankası, petrol ve petrolle ilişkili enerji ürün fiyatlarında yaşanan keskin düşüşün, diğer tüm emtiayı düşüren bir etki yaratabileceğini kaydetti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)