BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMerkel Çipras'ı dinleyecek!----

Merkel Çipras'ı dinleyecek!

Merkel Çipras'ı dinleyecek!
06 Temmuz 2015 - 15:49 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Almanya Başbakanı Angela Merkel anlaştı

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Almanya Başbakanı Angela Merkel, Yunanistan'ın yarınki toplantıda yeni öneriler sunması konusunda anlaştı. Diğer yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Çipras'a "yanındayız" mesajı gönderdi.

Reuters'ın Alman yetkililere dayandırdığı haberde, Merkel ile Çipras'ın telefonda konuştuğu ve Yunanistan'ın yarın yeni öneriler sunması konusunda anlaştığı ifade edildi.

İsminin verilmesini istemeyen yetkili, telefon görüşmesine yönelik başka detay vermedi.

Diğer yandan, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos ve Başbakan Aleksis Çipras referandum sonrası Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile telefonda görüştü.

PUTİN'DEN ÇİPRAS'A: YANINDAYIZ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ı arayarak “Rusya, Yunanistan halkı yanında yer alacağından şüpheniz olmasın” mesajı ilettiği bildirildi.

Kremlin Sarayından yapılan açıklamada Putin’in telefonla Çipras’ı aradığı kaydedilerek, “Rusya Devlet Başkanı Putin hafta sonu Yunanistan’da yapılan referandum sonrası Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’a telefon açarak durum değerlendirmesi yapmıştır. Görüşmede referandumda alınan sonuçlar doğrultusunda ne tür gelişmeler yaşanabileceği görüşülmüştür.

Telefon görüşmesi sonunda Yunanistan Başbakanına “Rusya'nın Yunanistan halkı yanında yer alacağından şüpheniz olmasın” mesajını da vermiştir” dendi.

 Bu arada Putin’in basın danışmanı Dmitriy Peskov, Moskova ile Atina arasında şu anda Yunanistan’a mali yardım yapılması konusunda herhangi görüşmeler yapılmadığını duyurdu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)