BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed’in normalleşmesi iyi bir şey----

Fed’in normalleşmesi iyi bir şey

Fed’in normalleşmesi iyi bir şey
04 Eylül 2015 - 14:11 www.finansgundem.com

OECD Genel Sekreteri Angel Gurria, Fed’in normalleşmesinin iyi bir şey olduğunu ve faiz artırımlarının kademeli olacağını söyledi

OECD Genel Sekreteri Angel Gurria, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz oranlarını kademeli olarak artıracağını tek sorunun ne zaman başlayacağı olduğunu dile getirdi.

Gurria, Ankara’da G20 maliye bakanlarının bir araya geldiği bir toplantıda Bloomberg Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Gurria,  “Benim görüşüm her zaman normalleşmenin iyi olduğu yönündeydi. Şimdi harekete geçilerek bu belirsizliğin ortadan kaldırılması fikri tartışılabilir. Çin ekonomisi daha sürdürülebilir bir hıza uyum sağlıyor. Çinli yetkililerin tüm sorulara cevabı yok ama kendi sorunlarının farkında olmalarının yanı sıra orada olan her şeyin dünyanın geri kalanı üzerinde kayda değer bir etkisini olduğunu da biliyorlar.  Çin ile ilgili büyük meselenin yuanın biraz güçlü veya zayıf olması olduğunu düşünmüyorum” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)