BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFED için faiz artırımının zamanı----

FED için faiz artırımının zamanı

FED için faiz artırımının zamanı
01 Nisan 2015 - 08:11 www.finansgundem.com

Kansas City Fed Başkanı Esther George, ABD'de düşük faiz oranının yatırımcıların yüksek getiri arayışı için cesaretlendirdiğini belirtti

Kansas City Fed Başkanı Esther George, ABD'de düşük faiz oranının yatırımcıların yüksek getiri arayışı için cesaretlendirdiğini belirterek, Fed'in uyguladığı teşvik politikalarını geri çekmeyi değerlendirmesi gereğinin ortaya çıktığını savundu.

George, "Fed için bir faiz artırımının zamanı" diye konuştu.George ayrıca enflasyondaki düşüşün geçici olduğunu ve enflasyon oranının yüzde 2 hedefine dönmesini beklediğini de ifade etti.

George, denizaşırı merkez bankalarının uyguladıkları parasal genişleme politikalarının hem global ekonomi hem de ABD ekonomisi için faydalı olduğunu savundu. George, parasal genişleme programlarının da etkisi ile ABD Doları'ndayaşanan yükselişten çok az endişe ettiğini vurguladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)