BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFaiz artırım beklentileri öteleniyor----

Faiz artırım beklentileri öteleniyor

Faiz artırım beklentileri öteleniyor
07 Ekim 2015 - 15:11 www.finansgundem.com

Ekonomistler, Fed’in 2006’dan bu yana ilk kez yapacağı faiz artırımı zamanlaması ile ilgili tahminlerini tahvil traderları gibi ötelemeye başladı

Söz konusu Fed’in 2006’dan bu yana ilk kez yapacağı faiz artırımının zamanlaması olduğunda ekonomistler tahvil traderları gibi düşünmeye başladı.

Deutsche Bank AG ve BNP Paribas SA, politika faizinde artırım yapılacak tarih ile ilgili beklentilerini Mart 2016’ya kadar öteledi. Bu tahmin, faiz swaplarının işaret ettiği ile uyum gösteriyor. ABD Hazine tahvilleri, ekonomi ve enflasyondaki yavaşlama ile birlikte yıl ortasından bu yana yüzde 2.1 getiri sağladı. Fed, 2008 yılından bu yana gösterge federal fon oranı hedefini sıfıra yakın seviyede tutuyor.

Barclays Plc ve Toronto-Dominion Bank, ekonomik büyümenin yavaşlamayı sürdürdüğüne işaret eden son verilerin ardından Fed’in bekleyişi devam ettireceği tahmininde bulunan bankalar arasına katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)