BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYolanthe hamile kaldı----

Yolanthe hamile kaldı

Yolanthe hamile kaldı
29 Mart 2015 - 11:37 www.finansgundem.com

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau hamile

Hollandalı yıldız, maçtan sonra ülkesindeki basına eşi Yolanthe Cabau'nun hamile olduğunu belirtti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilk kez bebek heyecanı yaşayan ünlü model, geçen yıl İtalyan basınına verdiği röportajda “Çocuğumun Türkiye’de doğmasını istiyorum” demişti.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile oyuncu-model eşi Yolanthe Cabau, bebek heyecanı yaşıyor. "Polis Akademisi Alaturka" adlı sinema filmiyle Türk seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Cabau, 1.5 aylık hamile.

Bebek beklediğini geçtiğimiz günlerde öğrenen Cabau, haberi önce eşiyle paylaştı. Bebek müjdesi, ilk evliliğinden bir oğlu bulunan Sneijder'i sevince boğdu.

Wesley Sneijder ile 2010 yılında evlenen Yolanthe Cabau, geçtiğimiz yıl İtalyan Grazia dergisine verdiği röportajda anneliğe hazır olduğunu söylemiş, "Her an hamile kalabilirim. Artık kendimi bunun için hazır hissediyorum. Ancak çocuğumun Türkiye'de doğmasını istiyorum" demişti.

Wesley Sneijder'in 2009 yılında sona eren ilk evliliğinden Jessey adında bir oğlu bulunuyor.

GOLÜ ATTI VE...

Golden sonra büyük sevinç yaşayan Sneijder, ısrarla topu istedi. Top toplayıcıdan aldığı topu formasının içine koyan yıldız futbolcu, golü eşi Yolanthe’ye armağan etti. Baş parmağını emerek sevinen ve bebeği müjdeleyen Sneijder, bu sevinç ile Yolanthe hakkında uzun süredir hamile olduğu şeklinde çıkan haberleri de doğrulamış oldu.

Öte yandan Sneijder maçtan sonra Hollanda basınına eşi Yolanthe Cabau'nun hamile olduğunu belirtti. Ayrıca Yolanthe Cabau'nın kız kardeşi de Sneijder'ın yakında baba olacağını doğrulayan bir tweet attı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)