BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYok böyle yarışma! Herkes çıplak----

Yok böyle yarışma! Herkes çıplak

Yok böyle yarışma! Herkes çıplak
01 Şubat 2015 - 13:59 www.finansgundem.com

Danimarka yayımlanmaya başlanan Klaed Af 'soyun' adlı programa katılan gençler, çıplak yaşıyor, sokağa, alışverişe çıplak çıkıyor

Resmi televizyon kanalı DR3’te başlayan “Klaedt Af” (soyun) adlı programın ardından şimdi de TV3 kanalında pazartesi günü başlayacak “Adem ve Havva” adlı tanışma programında birbiriyle tanışmak isteyen kişiler çırılçıplak olacaklar.

Sanatçı Julie Zangenberg’in sunacağı ve Yunanistan’ın bir adasında çekilen programın ilk bölümünde Carina adındaki kadın katılımcı, Dianalund şehrinden Christian ve Kgs Lynby şehrinden Carsten adındaki iki erkek aday ile tanışacak.

TV3 kanalının basın sözcüsü Sören Hedman, benzeri programın ABD ve Hollanda’da yayınlandığına dikkat çekerek “Bizim programımızın ABD ve Hollanda’da yayınlanan eş programdan farkı, katılımcıların çıplaklığı üzerinde hiçbir sansür uygulanmayacak olması. Diğer ülkelerde birbiriyle tanışacak olan katılımcıların üzerinde giysi var bizimkinde ise katılımcılar çırılçıplak olacak.
video##1444##player
Biz katılımcıların cinsel organlarına konsantre olmayıp, programın kedisine olacağız. Katılımcılar, uzun, kısa, şişman zayıf her çeşit insan olacak ve cinsel organları sansürlenmeyecek” dedi.

İlk programa katılmak için müracaatta bulunan Christian ve Carstan adındaki biri marangoz diğeri sigortacı iki erkek katılımcı, yalnızlıktan kurtulmak için bir eş aradıklarını onun için programa katılma kararı aldıklarını söylediler. Programın izleyicilerden nasıl bir tepki alacağı merakla bekleniyor.

Klaedt Af (soyun) adlı programda evlerindeki tuvalet kağıdı dışında tüm giysi ve eşyalar boşaltılan katılımcılar, günde bir kez çıplak vaziyette evlerine 500-800 metre mesafedeki Konteynere gidiyor ve oradaki eşyalarından sadece bir tanesini alabiliyorlar, markete çıplak gidip yiyecek alışverişi yapabiliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)