BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin"Ülkemi çok seviyorum"----

"Ülkemi çok seviyorum"

Ülkemi çok seviyorum
02 Nisan 2015 - 09:15 www.finansgundem.com

Küba tatili sonrası objektiflere takılan Tarkan, uzun süren sessizliğini bozdu

Tarkan, yurtdışında yaşayacağı haberleri için yurtdışı tatili dönüşü havaalanın da açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'yi terk edeceği haberlerine üzüldüğünü söyleyen Tarkan, "Ülkemi çok seviyorum. Nasıl buralardan vazgeçebilirim ki? "

"Sık sık yabancı ülkelere gitmek iyi geliyor. Yoksa kafayı yerim. Zaten bir ayağım yurt dışında, temelli olarak Almanya ya da başka yere yerleşmem söz konusu değil" dedi.

Tarkan'ın hayali gerçek oldu

Kendisi için sokakta yürümenin bile zor olduğunu ifade eden Megastar, "Bundan dolayı dert yanmıyorum ama popüler birisiniz sonuçta. Ben de sizin gibi sokakta yürümek istiyorum. Sokakta gönül rahatlığıyla yürümeyi çok özledim. O yüzden yurt dışına çıkıyorum. Nerede daha özgürsem, nerede daha rahat dolaşabiliyorsam oraya gitmeyi tercih ediyorum"  şeklinde konuştu.

Küba seyahatinin çok güzel geçtiğini anlatan Tarkan şöyle konuştu:
"Uzun bir süredir aklımda var olan bir seyahatti. Umarım sizde bir gün gitme fırsatı bulursunuz. Tam anlamıyla harika bir yerdi. Her ne kadar içine kapanık biriymişim gibi yansıtılsa da öyle biri değilim. Tam tersi yerimde durduğum söylenemez. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok seviyorum"

Ünlü şarkıcı için daha önce de, Ege kasabası Şirince’ye yerleşme hayali gerçek oldu haberleri  çıkmıştı.

İstanbul’da biri Tarabya’da biri de Polonezköy’de olmak üzere iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi.

Sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seven Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.
Almanya’da Berlin’de, Türkiye’de Şirince’de kalan Megastar, İstanbul’a ise artık sadece işlerini takip etmek için geliyor.


Ünlü sanatçı, Amerika’dan ve Almanya’dan gelen dostlarını Şirince’de ağırlayıp yeni evinde partiler düzenliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)