BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞok! Servis şoförünü dövdü----

Şok! Servis şoförünü dövdü

Şok! Servis şoförünü dövdü
02 Mart 2015 - 13:54 www.finansgundem.com

Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Antalya'da servis sürücüsünü darp etti

Antalya’da havalimanından Manavgatilçesine gitmek için bir servise binen CHP İstanbul milletvekili aday adayı, manken ve oyuncu Tuğba Özay, sürücüyü darp etti.
 
İkili arasında bagaj nedeniyle tartışma çıktığı bildirildi. Şoförün iddiasına göre, valizlerini servis içine koymak isteyen Özay, sürücü tarafından 'yasak' diye uyarıldı. Çıkan tartışma sonrasında sürücünün kolunu ve boğazını sıkan Özay, bir de "seni işten attırırım" tehdidi savurdu.
 
"BAGAJLARI SERVİS İÇİNE ALMAK İSTEDİ"
 
Antalya’da yaşayan bir buçuk aylık yeni evli Halil Kızılyer (28) 4 ay önce özel bir uçak firmasının Alanya-Antalya arası servis sürücüsü olarak çalışmaya başladı. Kızılyer, 27 Şubat Cuma günü havalimanında Alanya’ya gitmek için beklediği sırada, bir müşterisi tarafından hem darp hem de tehdit edildi.
 
Tuğba Özay’ı tanımadığını ünlü biri olduğunu sonradan öğrendiğini bildiren servis sürücüsü Kızılyer, "Müşterilerimi (Tuğba Özay) normal bir şekilde karşıladım. İki kişiydiler. Nereye gideceklerini sordum. Manavgat’a gideceklerini söyleyince, valizlerini bagaja yerleştirmek istedim. Bana tepki gösterip valizlerini bagaja değil de servisin içerisine koymak istedi. Ben de 'araç içerisinde bagaj taşımanın yasak olduğunu' söyledim. Sırt çantası haricinde eşyaları bagaja almak zorunda olduğumu tekrarladım. Bunun üzerine bana ‘Sen kimsin, benimle böyle konuşamazsın’ dedi" ifadelerini kullandı.
 
KOLUNDA MORLUK VE BOĞAZINDA KIZARLIK
 
Valizleri aracın içine alınmamasına kızan Özay’ın kendisine hakaret edip darp ettiğini ifade eden Kızılyer sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Ben Tuğba Özay olduğunu bilmiyordum. Normal prosedür neyse onu uygulamak istedim. Bana 'Senin ekmeğinle oynayacağım. Sen bu şirkette çalışamazsın' dedi. Karşımdaki bayan olunca üstelemedim, bir şey de söylemedim. Aracımın yanına geldim. Kolumu tutup boğazımdan sıktı. Dondum kaldım. Hiçbir şey yapamadım. Eli boğazımdayken birinin kamerayla çektiğini gördüler. Sonra koşup o kişiyi yakaladılar. Orada bir arbede oldu. Kamerayı elinden alıp görüntüleri sildiler. Kolumda iki gün geçmesine rağmen morluklar var. Boğazımdan kulak arkama kadar kızarıklık vardı" dedi.
 
Kızılyer, Tuğba Özay’ın bu tepkisinden sonra valizleri aracın yanında bırakarak ayrıldığını kaydetti.
 
"SENİN EKMEĞİNLE OYNAYACAĞIM" DİYE TEHDİT ETTİ 
 
Tuğba Özay’ın kendisini "Senin ekmeğinle oynayacağım. Sen bu şirkette çalışamazsın" şeklinde tehdit ettiğini öne süren Kızılyer, "İyi ki bir şey yapmadım. Bayan olduğu için bir şey demedim. Olayın ardından darp raporu aldım ve şikayetçi oldum. şirketin kurallarına göre hareket ettim. Prosedür neyse onu uyguladım. İşsiz kalırsam ev kiramı bile ödeyemem" diye konuştu.
Kızılyer, avukatı aracılığıyla olayı mahkemeye taşıyarak şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi. 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)