BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSabancı ailesi Özge Ulusoy'u istiyor mu?----

Sabancı ailesi Özge Ulusoy'u istiyor mu?

Sabancı ailesi Özge Ulusoy'u istiyor mu?
03 Temmuz 2015 - 07:03 www.finansgundem.com

Hacı Sabancı’yla aşk yaşayan Özge Ulusoy Sabancı ailesinin kendisini istemediği iddialarına yanıt verdi

Hacı Sabancı’yla aşk yaşayan Özge Ulusoy, sevgilisinin ailesinin ilişkilerini onaylamadığı iddiasına yanıt verdi: “Sabancı Ailesi beni istemiyor diye bir şey yok.

Özge Ulusoy, yeni hazırladığı mayo koleksiyonunu Çeşme’de tanıttı. Irmak Atuk’un da katıldığı tanıtımda objektiflerin karşısına geçip tasarımlarını anlatan ünlü manken, özel hayatıyla ilgili sorulara da yanıt verdi.

Hacı Sabancı’yla aşk yaşayan Ulusoy, evlilik soruları üzerine “Evlilik yok, düşünmüyoruz. İzin de vermiyorum. Şaka şaka, yapacak çok işimiz var. Projelerimize bakıyoruz. Çok güzel bir ilişkimiz var, göz önünde olmadan bu ilişkiyi yaşıyoruz” dedi.

Sabancı Ailesi’nin kendisini istemediği iddiasının doğruyu yansıtmadığını da belirten Ulusoy, “Sabancı Ailesi beni istemiyor diye bir şey yok. Hacı ve ben bir konu hakkında açıklama yapmıyorsak, öyle bir şey yoktur” diye konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)