BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOtobüste tacize 2 yıl hapis!----

Otobüste tacize 2 yıl hapis!

Otobüste tacize 2 yıl hapis!
07 Temmuz 2015 - 12:50 www.finansgundem.com

Hakim, yargıya taşınan otobüste elle tacize 2 yıl hapis cezası verdi

Üsküdar’da belediye otobüsüne binen Songül Ö., Erdem Ş.’nin elle tacizine uğradı. Şemsiye ile vurup bağırmaya başladı. Yargıya taşınan tacizde hakim 2 yıl verip ertelemedi.

Üsküdar’da belediye otobüsünden inmek isteyen Songül Ö., yanında duran Erdem Ş.’nin elle tacizine uğradı. Mağdur Songül Ö.’nün şemsiye ile Erdem Ş.’ye vurması ve bağırması üzerine otobüste bulunan bir kişi tarafından Erdem Ş.’nin olay yerinden ayrılması önlendi. Olay yerine gelen polisin yaptığı işlemin ardından Songül Ö.’nün şikayeti üzerine savcılık Erdem Ş. hakkında “Basit Cinsel Saldırı” suçunda 2 yıldan 7 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

Suçlamaları reddetti

Mahkemede ifade veren sanık Erdem Ş. hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, “Durakta inmek için ilerlerken müşteki ‘beni taciz ediyorlar’ diye bağırdı ve beni gösterdi. Ancak ben sarkıntılık ve cinsel tacizde bulunmadım” dedi. Şikayetçi Songül Ö. ise otobüs durağa yaklaştığında sanık ile yan yana durduklarını ve o anda elle tacize uğradığını kendisine tacizde bulunan kişinin sanık olduğunu ve şikayetçi olduğunu söyledi. Basit cinsel saldırı eyleminin iki kişi arasında yaşanılan bir olay olduğunu görgü tanığının her olayda bulunmasının mümkün olmayacağı ifade eden mahkeme, müşteki Songül Ö.’nun hiç tanımadığı, husumeti olmayan bir kişi hakkında her şeyi göze alarak yaşayabileceği olumsuzluklara rağmen kalabalık bir ortam içerisinde olayı anlatmış olması ve şikayetinde ısrarcı bulunması nedeniyle iddiasının inandırıcı bulunduğunu belirtti.

Görgü tanığı mümkün değil

‘Basit cinsel saldırı’ suçundan sanık Erdem Ş.’yi 2 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme,  sanığın kişiliği hakkında edinilen kanaat ve pişman olduğunu gösterir herhangi bir eylemi olmadığından takdiri indirim sebeplerinin uygulanmasına ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığına karar verdi. Verilen hapis cezası Yargıtay tarafından onanırsa sanık Erdem Ş. 2 yıl hapis yatacak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ORHAN07 Temmuz 2015 13:22

    Kadının biri iftira atacak ispat yok böyle saçmalık olmaz otbüslerde böyle bir sürü kadın var. Gerçekten dokundu mu vur kafasına olsun bitsin.