BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMHP'den Hülya Avşar'a sert tepki----

MHP'den Hülya Avşar'a sert tepki

MHP'den Hülya Avşar'a sert tepki
04 Mart 2015 - 11:52 www.finansgundem.com

İdam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini oynamaya hazırlanan Hülya Avşar'a MHP sert tepki gösterdi

İdam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini oynamaya hazırlanan Hülya Avşar'a MHP Genel Sekreteri İsmet Ataman sert tepki gösterdi "Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliği..."

TRT'nin Türk sinemasının 100'üncü yılı dolayısıyla destek vermeyi planladığı ve ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatını konu alan "Veda Mektubu - Ankara yazı" filmi MHP'nin sert tepkisini çekti.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ’Mustafa Pehlivanoğlu’nun aziz hatırasına saygısızlık yapılacağı iddialarına’ ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "İhtimaldir ki hükümetin arka bahçesi olan TRT işine geldiği gibi şehidimizin hayatını beyaz perdeye aktarmayı planlamaktadır. Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"ELLO KIZI MALAKAN..."

Hülya Avşar'ı Ak Parti'nin "İhanet projelerine" destek vermekle suçlayan Büyükataman, "Hülya Avşar’ın ya da yeni öğrendiğimiz ismi ile Ello kızı Malakan’ın TRT tarafından bu şekilde ödüllendirilmesi elbette sürpriz değildir ancak şehidimiz Pehlivanoğlu’nun annesi rolünün Ello kızı Malakan’a verilmesi elbette kötü niyetli bir yaklaşımdır. Ello kızı Malakan’a yakışacak rol aslında bölücübaşının akrabalarını canlandırması olacaktır. Olmazsa ihanetin diğer sacayağını oluşturan çözüm paketi mucidi siyasilerin akrabaları da Ello kızı Malakan’ın canlandırabileceği rollerdir" dedi.

Ak Parti'nin seçimlerin yaklaştığı dönemde gündem değiştirmek için piyasaya yeni bir oyun sürdüğünü ve kaybettiği milliyetçi oyları toparlamaya çalıştığını iddia eden Büyükataman yapımcıları tehdit etti "O setleri hesap sahiplerinin başına yıkarız, altından kalkamazlar. Herkes aklını başına alsın"
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)