BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den gelen son haberler kötü----

Meteoroloji'den gelen son haberler kötü

Meteoroloji'den gelen son haberler kötü
20 Nisan 2015 - 09:15 www.finansgundem.com

Bahar havası geldi diye sevinirken hava durumu için şok eden yeni rapor meteorolojiden geldi

Sıcaklıklar yükseldi bahar artık geldi diye sevinirken meteorolojiden gelen haberler kötü. Yeni haftada hava durumu serin, rüzgarlı ve yağışlı olacak. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. İstanbul'da hava durumu sabah saatlerinden itibaren fırtına öğleden sonra ise yer yer sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık değerleriş mevsim normallerinin altında olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Balkanlar üzerinden gelen yağışlı sistemlerin etkisi altına gireceğinin ve hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağının tahmin edildiğini duyurdu.

Meteoroloji tarafından yapılan yazılı açıklamada yurdun kuzey kesimlerinde başladığı belirtilen sağanak yağışların; yarın iç ve kuzeydoğu bölgelerde aralıklarla devam etmesinin beklendiği kaydedilerek "Bu yağışlı havaya ilave olarak salı günü ülkemizin Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının; bugün Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinde, yarın ülkenin iç ve kuzeydoğu kesimlerinde, salı günü Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk hava dalgası ile hafta sonuna kadar azalarak kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca soğuk ve yağışlı hava sisteminin cuma gününden sonra yurdu terk edeceği ve hafta sonunda ülke genelinde hava sıcaklıklarının artmasının beklendiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre hafta boyunca, yurt genelinde tahmin edilen hava durumu, şöyle;

Hava sıcaklığının Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında 4 ila 10 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
YURT GENELİNDE HAVA BUGÜN NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bursa'nın doğusu, Bilecik, Ordu, Muş, Bitlis, Adıyaman ve Diyarbakır'ın kuzeyinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum'un kuzeyi, Erzincan, Tunceli, Kars, Ardahan ve Sivas'ın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

İç ve kuzeydoğu kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR SERT ESECEK

Genellikle güney ve güneybatı, iç bölgelerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.  Yağışların; öğleden sonra Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum'un kuzeyi, Erzincan, Tunceli, Kars, Ardahan ve Sivas'ın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)