BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİpek Açar'dan Kayahan'ın kızına yanıt!----

İpek Açar'dan Kayahan'ın kızına yanıt!

İpek Açar'dan Kayahan'ın kızına yanıt!
08 Temmuz 2015 - 09:15 www.finansgundem.com

Kayahan’ın kızı Beste Açar ile üvey annesi İpek Açar arasındaki miras kavgası büyüyor

Kayahan’ın kızı Beste Açar’ın babasının hastanedeki uyutulma sürecinde hesabından 445 bin TL çekildiğini öne sürerek “Babam yaşam savaşı verirken para kaçırmışlar” diye suçlayarak babasının mal varlığının tespiti için dava açtığı İpek Açar, iddiaları yalanladı.

İpek Açar avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, eşiyle ortak hesaplarındaki para hareketlerinin Kayahan’ın istek ve iradesine uygun olduğunu belirterek şöyle dedi: 
“Kayahan Açar’ın 20 Mart’ta uyutulduğu iddiası da doğru değildir. Kendisi yoğun bakım ünitesine dahi 23 Mart’ta alınmıştır. Uyutulması ise daha sonraki günlerde olmuştur. Bu durum hastahane kayıtlarında da açıktır. İddialarda geçen banka hesapları ve meblağlar, Açar çiftinin 22 yıllık mutlu birliktelikleri süresince oluşturdukları müşterek birikimleri ve banka hesaplarıdır. Hesaplar üzerinde yapılan tasarruflar, müvekkilem İpek Açar’ın yasal hakları kapsamında ve her aşamada müteveffa Kayahan Açar’ın istek ve iradesine uygun olarak gerçekleştirilen tasarruflardır.”

İpek Açar daha sonra Instagram hesabından Beste Açar’ı ima ederek, “Kayahan’ın da sıklıkla dediği gibi ‘Allah ıslah etsin” açıklamasını yaptı. Beste Açar’ın suçlamalarını “hakaret ve iftira” olarak nitelendiren üvey anne, “Çok şaşırdım, böyle bir şey beklemiyordum, çok üzüldüm” dedi.

İpek Açar açılan tespit davasındaki suçlamalara karşı, gelecek hafta mahkemeye cevap yazısı sunacak. Açar, yazısında Kayahan’la birlikte Beste Açar’a ve onun oğlu Oben’e yıllar içinde yaptıkları maddi desteği detaylı olarak ortaya koyacak. Beste Açar’ın kredi kartı borçlarının ve oğlunun eğitim masraflarının Kayahan ve İpek Açar’ın ortak hesabından karşılandığı iddia ediliyor. 

KAYAHAN'IN BANKA VE TAPU KAYITLARI İNCELENİYOR

Kayahan’nın kızı Beste Açar Haravon’un açtığı “terekenin tespiti” davasında mahkeme, sanatçının Banka ve tapu kayıtlarını inceleme altına aldı. Mahkeme ayrıca, söz yazarı, besteci ve yorumcu olan Kayahan’ın, üyeliklerinin bulunduğu MÜYAP, MESAM, MÜYOBİR, MSG, Müzik-Bir ve Müya-Bir gibi müzik birliklerine yazı yazarak ünlü sanatçının 2014-15 yıllarında telif gelirinin ne kadar olduğunu ve hangi hesaplara kimin adına hangi dayanak belgelerle ödeme yapıldığını sordu. Beste Açar’ın avukatı Rıfat Saban, “Kayahan’ın terekesinin içinde ne var ne yok tespit edilecek. Kayahan’ın mal varlığı ile ilgili bildiklerimiz var. Bir de bilmediklerimiz. Kayahan’ın mukaveleleri, sözleşmeleri olabilir. Bunların belirlenmesini istiyoruz. Şu an için bir ihtilaf yok” dedi. (HT MAGAZİN)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)