BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHakan Peker'e ölüm tehdidi şoku!----

Hakan Peker'e ölüm tehdidi şoku!

Hakan Peker'e ölüm tehdidi şoku!
05 Mart 2015 - 10:29 www.finansgundem.com

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, B.S tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürerek savcılıktan koruma talebinde bulundu

Ünlü pop müzik şarkıcısı Hakan Peker, hakkında iflası istendiği yönünde çıkanhaberlerin ardından telefon görüşmesi yaptığı müzik şirketi yetkilisi B.S tarafından ölümle tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurarak koruma talebinde bulundu.

Müzik şirketi yetkilileri hakkında “Tehdit, hakaret ve dolandırıcılık” suçlarından avukatı Engin Hamarat aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan şarkıcı Peker, B.S, F.S, R.S ve L.S’nin cezalandırılmasını istedi.

“UNKAPANI’NA GEL, SENİ VURACAĞIM”

Avukat Engin Hamarat tarafından savcılığa sunulan suç duyurusu dilekçesinde, iflasının istendiği yönündeki haberlerin ardından Hakan Peker’in, B.S’yi arayarak çıkan haberlerle ilgili sorular sorduğu belirtildi. Telefon görüşmesinde Peker’in yüz yüze görüşmek istediği aktarılan dilekçede “B.S’nin kendisini Unkapanı’na davet ederek öldüreceği yönünde tehditler savurduğu” iddia edildi.Hakan Peker'e büyük şok!

Dilekçede “Şüpheli müvekkilimi açıkça ölümle tehdit etmiştir. Bu aşamada müvekkilimin can ve mal güvenliğinden endişe duymaktayız. Müvekkilimizin başına bir olay gelmesi halinde tek sorumlunun B.S'nin olduğunu beyan ederiz” denildi.

“SUÇA TEŞEBBÜS ETMESİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞTILAR”Şüphelilerin Peker’e karşı küfür ederek hakaret suçunu işledikleri kaydedilen dilekçede, “Şüpheli medeni insanlar gibi konuşmak ve anlaşmak yerine müvekkilime küfür etmiş, tehdit etmiş ve mekanına davet ederek müvekkilimin haneye tecavüz, darp, öldürme veya benzer suçlara teşebbüs etmesini sağlamaya çalışmıştır” ifadelerine yer verildi.

“TİCARİ İTİBARI SARSILMAK İSTENDİ”

Peker’in iflasının istendiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve itiraz yoluna gideceklerini belirten avukat Hamarat dilekçesinde, “Şüpheli ticari ihtilafı yıllardır süren çözümsüzlüğe sürüklemiş ve sonunda müvekkilimle her ortamda diyalog kapıları açık olduğu halde müvekkilimin haberi olmadan var olan ilamsız takibi iflas takibine çevirerek bir dava açmış ve bu davayı da basına Hakan Peker iflas etti şeklinde haber yaptırarak müvekkilimin manevi şahsiyetine basın yoluyla hakaret etmiş, ticari itibarlarını sarsmıştır” dedi.

“CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE KORUMA TEDBİRLERİ ALINSIN”

Avukat Hamarat, olaylar neticesinde Peker’in can güvenliğinden endişe duyduklarına vurgu yaptığı dilekçesinde, “Şüphelilerin müvekkilime yaklaşmamaları, iletişim araçları vasıtası ile rahatsız etmemeleri konusunda koruma tedbirleri alınmasını talep ediyoruz. Bu şikayet sonrasında tarafların birbirleri ile karşılaşmaları halinde şüphelilerin müvekkilime karşı sözlü veya fiili eylemde bulunmaları ihtimali yüksektir. Ayrıca şüpheliler haricinde müvekkilime husumet besleyen kimse eve düşmanı yoktur. Canına veya malına bir zarar gelmesi durumunda bu eylemden sorumlu tutulması gereken ilk kişiler şüphelilerdir” denilerek Peker’in korunması konusunda gerekli tedbirlerin alınması istendi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)