BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakFerit Şahenk imza verdi listeye girdi----

Ferit Şahenk imza verdi listeye girdi

Ferit Şahenk imza verdi listeye girdi
28 Haziran 2015 - 11:27 www.finansgundem.com

Ferit Şahenk vergi rekortmenleri listesinde 6'ncı sırada

Gelir Vergisi rekortmenlerinde bu yıl damgayı işadamı Reza Zarrab’ın listeye girmesi ve adını saklı tutmak isteyenler vurdu. Önceki gün Maliye’nin gündüz açıkladığı listede 38 kişi adını saklı tutarken bu rakam akşam saatlerinde 37’ye indi. Maliye bir işadamının kendi isteği üzerine adını listeye açık olarak yazdı. Bu ünlü işadamı 18.9 milyon lira vergi ile 6’ncı sırada yer alan Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk’ti.

Habertürk'te yer alan habere göre, maliye yetkilileri Şahenk’in listeye girmesi ile ilgili “Maliye’nin bir hatası yok. Ferit Bey 2 yıldır listede adının açıklanmasını istemeyenler arasındaydı. Dün kendi isteğiyle yazılı bir dilekçe göndererek adının açık olarak yazılmasını talep etti. Biz de yazı elimize ulaştığı an itibarıyla listeyi güncelledik” açıklaması yaptı. Böylece listede adı gizli 37 kişi kaldı. Bu rakam da bir rekor olarak tarihe geçti. 2008’de adını gizleyen kişi sayısı sadece 12’ydi. 2000’li yıllarda ise bu rakam 2-3’ü geçmezdi. Bu yıl ismini görmediğimiz isimler arasında Ali Koç, Hüsnü Özyeğin, Ali Sabancı, Demir Sabancı, Ömer Sabancı gibi önemli işadamları da vardı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)