BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEGD'den Figüran'a tam destek----

EGD'den Figüran'a tam destek

EGD'den Figüran'a tam destek
30 Mart 2015 - 13:35 www.finansgundem.com

Ekonomi Gazetecileri Derneği, Aytekin Mert’in yapımcılığını üstlendiği Figüran'ı gündemine taşıdı

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleri, haftasonu 11’inci Kartepe Ekonomi Zirvesi’nde biraraya geldi. Ekonomi gündemi ile ilgili her şeyin masaya yatırıldığı zirvede, EGD üyesi Aytekin Mert’in yapımcılığını üstlendiği ve 3 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak olan Figüran Filmi de gündem konuları arasındaydı.

EGD Başkanı Celal Toprak, EGD üyesi Aytekin Mert’in ilk sinema filmi olan Figüran’ı vizyona girer girmez izlemeye gideceğini belirterek, ‘Gişesi bol bir film olsun inşaallah. Bütün EGD üyelerini Figüran’ı izlemeye davet ediyorum’ dedi.

Figüran Filmi için özel olarak hazırlanan dergileri tek tek inceleyen Hürriyet Gazetesi Ekonomi Köşe Yazarı Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Ekonomi Köşe Yazarı Taylan Büyükşahin, Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Olcay Büyüktaş Akça, Bugün Gazetesi Ekonomi Müdürü Zafer Özcan, Türkiye Gazetesi Ekonomi Müdürü Fikret Çengel, Aydınlık Gazetesi Ekonomi Müdürü Recep Erçin, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, Para Dergisi Haber Müdürü İdriz Çokal, Anadolu Ajansı Ekonomi Müdür Yardımcısı Hasan Arslan, EGD Genel Saymanı ve Bugün Gazetesi Teknoloji Editörü Murat Gülderen başta olmak üzere EGD üyeleri, 3 Nisan’da vizyona girecek olan Figüran Filmi’ne gişede bol şans dilediler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)