BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇocuğunu Dürbünle İzleyen Adam sergisi 27 Nisan’da----

Çocuğunu Dürbünle İzleyen Adam sergisi 27 Nisan’da

Çocuğunu Dürbünle İzleyen Adam sergisi 27 Nisan’da
12 Nisan 2015 - 10:26 www.finansgundem.com

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’nden Elif Gözlüklü ve Sinan Can Tekin, Alpay Erdem sergisini yarın sanatseverlerle buluşturuyor .

27 Nisan – 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul'da Galata OT Kafe’de izleyiciyle buluşacak olan 'Çocuğunu Dürbünle İzleyen Adam' kavramsal karikatür sergisi, bir öğrenci projesi olarak gerçekleşecek.
 
Çizer, yazar ve komedyen Alpay Erdem’in ilk sergisi olma özelliğini de taşıyan bu sergi, çocuklarına karşı duyduğu sevgiyi ifade etmede ‘yargılama’ yolunu seçen ebeveynlerin, bu özelliğini gözler önüne karikatürler yoluyla seriyor. Çocuğunu Dürbünle İzleyen Adam çocuğuna karşı yargılayıcı davranış ve söylem biçimlerinin hepsini göstermektedir. Suçlama, hakaret etme, küçük düşürme, etiketleme, eleştirme, karşılaştırma ve teşhis koyma… 



Sergi, insan karakterinin temellerinin atıldığı dönem olan çocukluk yıllarında, ebeveynin çocuğuna karşı sevgisini yargılamak yerine alternatif bir dille de ifade edebileceğine dikkat çekiyor. Alpay Erdem’in Çocuğunu Dürbünle İzleyen Adam’ının söylemleriyle yargılama dilinin örneği mizahi bir dille gözler önüne seriliyor. Serginin küratöryel çalışmaları İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü öğrencisi Elif Gözlüklü ve aynı bölüm mezunu Sinan Can Tekin tarafından üstleniliyor. 

Galata OT Kafe’de gerçekleştirilecek olan ve 27 Nisan’da (yarın) açılışı yapılacak olan sergi 10 Mayıs’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
 
Adres: OT Kafe, Banker Sokağı, Galata (Kamondo Merdivenleri), İstanbul
İletişim:  [email protected]
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)