BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCevap gecikmedi! Kavga büyüyor----

Cevap gecikmedi! Kavga büyüyor

Cevap gecikmedi! Kavga büyüyor
06 Mart 2015 - 15:02 www.finansgundem.com

Hülya Avşar ve MHP’li İsmet Büyükataman arasındaki polemik giderek büyümeye devam ediyor

80 darbesinin ardından idam edilen Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatını anlatan ‘Veda Mektubu - Ankara Yazı’ filminde Pehlivanoğlu’nun annesini oynayacak olan Hülya Avşar ve MHP arasındaki gerginlik sürüyor.

Avşar, kendisine “Ona yakışmaz, o seti başına yıkarız” diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’a verdiği “Sana ne lan, seni araştırsak neler çıkar kimbilir?” cevabının ardından “Söylenecek her şeyi söyledim. Sonuna kadar sözlerimin arkasındayım” dedi. Filmin yapımcısı Elin Ecealp ise “Yaşanan polemiklere rağmen yolumuza devam ediyoruz. Çünkü inandığımız şeyi yapıyoruz” dedi. Gelen tepkilerden sonra Hülya Avşar’la anlaşmalarında hiçbir bir değişiklik olmadığını söyleyen Elin Ecealp, “Hazırlıklarımıza planlandığı şekilde devam ediyoruz” açıklamasını yaptı. Avşar’a filmde hangi erkek başrolün eşlik edeceğini ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın gösterdiği tepkiyle ilgili konuşmaktan kaçınan yapımcı Ecealp, “Konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapacağız” diye de ekledi.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)