BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBridget Jones geri döndü! ----

Bridget Jones geri döndü!

Bridget Jones geri döndü!
04 Ekim 2015 - 14:47 www.finansgundem.com

İngiltere’nin en talihsiz ancak en popüler bekâr kadını Bridget Jones, 14 yıl aradan sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor.

Başrolünü daha önce olduğu gibi ABD’li oyuncu Renee Zellweger’in üstleneceği ‘Bridget Jones’un Bebeği’ isimli filmin çekimlerine pazartesi günü Londra’da başlanacağı açıklandı. Filmin ilk tanıtım fotoğrafı da yayınlandı. Yayınlanan fotoğraf çok fazla estetik operasyon yaptırarak başka birine dönüşmekle suçlanan ve yüzündeki değişim nedeniyle bir daha Bridget Jones’u canlandıramayacağı iddia edilen 46 yaşındaki Zellweger’in halen yıllar önce canlandırdığı karaktere benzediğini gösterdi.

GÜNLÜK YERİNE TABLET

Fotoğraflarda Bridget Jones’un kullandığı kırmızı ciltli günlüğüne de iPad’le değiştirdiği dikkat çekti. Serinin yeni filmi, Bridget Jones serisinin yaratıcısı Helen Fielding’in yaz aylarında piyasaya çıkan yeni kitabına dayanmıyor. Filmin senaryosunun Bridget’in ikinci kitapla üçüncü kitap arasında yaşadıklarını konu alacağı tahmin ediliyor.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)