BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOHAL'in süresi 3 ay uzatıldı----

OHAL'in süresi 3 ay uzatıldı

OHAL'in süresi 3 ay uzatıldı
03 Ekim 2016 - 17:26 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu kararıyla OHAL süresinin 3 ay daha uzatıldığını açıkladı

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantı, saat 14.25'te başladı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, toplantı devam ederken kameralar karşısına geçti.

Olağanüstü halin uzatılmasına ilişkin beklenen açıklamayı yapan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nda olağanüstü halin 90 gün süreyle uzatılmasına karar verildiği söyledi.

Kurtulmuş'un şu sıralar yaptığı açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"FETÖ'nün başındaki kişinin Türkiye'ye iadesiyle ilgili olarak Amerikan makamlarının üzerine düşeni yapması için gerekli girişimler yapılıyor. Bu karar Amerikan yargısı tarafından verilene kadar bu kişinin tutuklanmasını talep ediyoruz. Gönderilen dosya buna ilişkin bir taleptir. Bu başvurunun en kısa zamanda karşılanacağını ve adımların atılacağını ümit ediyoruz.

Fırat Kalkanı operasyonu Suriye'nin bütünlüğünün korunması, Türkiye topraklarının başta DAEŞ ve YPG olmak üzere terör örgütlerini saldırılarından korunması ve terör koridoru oluşmasını engellemek için yapılan operasyondur. Bu özellikle DAEŞ ile ilgili bir mücadeledir. Bu bölgenin güvenli bir bölge haline gelmesi öncelikli hedeflerimizdendir. Operasyon kararlılıkla sürecektir.

Türkiye'nin başından itibaren söylediği husus, Suriye Suriye halkının olduğudur. Musul ve Rakka operasyonu yapılacaksa şehirler bir başka terör örgütüne peşkeş çekilmemeli. PYD'nin Musul ve Rakka'da operasyonların esas unsurlarından biri olarak görülmesi kabul edilemez. DAEŞ giderken başka terör örgütü gelmemeli. PYD 'nin önemli bir kısmı Mümbiç'ten çekilmiştir ama tamamının Fırat'ın doğusuna çekilmesini istiyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin04 Ekim 2016 07:32

    Hayirli olsun. insaAllah problemlerimiz hallinde faydali olur ve FETO/PKK isbirliginin de sonunu getirir.

  • KOMBASSAN03 Ekim 2016 17:40

    Sayin kurtulmus, kimbassan holding de binlerce yatirimciya darbe vurmustur neden ustune gitmiyosunuz? 15 temmuz sonrasi hisse alimi yapmadi? Hani nerede vatanseverligi? Kayyum atayin da sevinelim