BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAvcılar'da patlama----

Avcılar'da patlama

Avcılar'da patlama
29 Ağustos 2015 - 14:00 www.finansgundem.com

Avcılar'da bulunan bir dükkanda patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre ölü ya da yaralı olmadığı öğrenildi

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 611. Sokak'ta bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre ölü ya da yaralı olmadığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri iş yerine köpük sıkarak soğutma çalışması yaptı. İş yerinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

 Mahalle sakinleri, patlamanın akü dolumu yapan iş yerinde kimyasal madde sızıntısı nedeniyle yaşandığını iddia etti. İş yerinin ruhsatsız olduğunu ve gündüz faaliyette bulunmadığını iddia eden mahalle sakinleri, şans eseri kimyasal sıvının doğalgaz hattına ulaşmadığını söyledi. Mahalle sakinlerinden Adem Bayaz, patlamanın meydana geldiği iş yerinin karşısında yolda kahvaltı yaparken aniden bir ses duyduğunu söyledi. Alevleri görünce sağa sola kaçtıklarını belirten Bayav, iş yerinin yanında bulunan evine girerek doğalgaz vanasını kapattığını ve iki çocuğunu dışarı çıkardığını söyledi. Bayav, "Benim iki çocuğum ölseydi ne olacaktı? Doğalgaz patlasaydı ne olacaktı? İtfaiye olay yerine 1 saat sonra geldi. Ölü ve yaralı yok şu an. Büyük bir faciaydı" dedi.

Olay yerinde incelemeler devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)